Over ons

 

Mieke Verbaarschot is eigenaar en oprichter.

Mieke Verbaarschot is eigenaar van Verbaarschot & partners en adviseur en trainer. Ze werkt met veel plezier samen met andere professionals, verzorgt inspirerende bijeenkomsten, trainingen op maat en publiceert in vakbladen.

Mieke is NIP Register A&O psychologe en erkend Noloc loopbaanprofessional; ze heeft een stevige praktijkachtergrond in het HR werkveld en ruime ervaring als extern adviseur duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit én productiviteit hebben in haar ogen veel te maken met “bijblijven”  en in je kracht staan in elke levensfase. Haar focus ligt op versterking van (loopbaan)regie van medewerkers en de ingrediënten in de werkcontext die daartoe prikkelen. Haar motto is: “wie zelf geen plan maakt, wordt opgenomen in het plan van een ander.”

Ellen van Putten verzorgt voor Verbaarschot&partners onder meer trainingen levensfasen en loopbaan. Ze is Noloc erkend loopbaanprofessional, gecertificeerd jobmarketeer en NLP master. Ellen werkt ruim 15 jaar in de wereld van loopbaancoaching en training. Ze heeft een luisterend oor, een analytische blik en een confronterende spiegel.

Ellen werkt als zelfstandig professional vanuit haar eigen bedrijf NOEST Training & Advies in Groningen. Ze is expert in coachen richting arbeidsmarkt, jobmarketing en online profilering. Ze verzorgt (individueel en in groepen) werkgerelateerde Social Media-trainingen over Linkedin, Facebook, Twitter en Jobboards. Ellen heeft als motto:  ‘Als je loslaat, heb je 2 handen vrij!’