Over V&P

Mieke Verbaarschot is NIP Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie en Noloc Erkend Loopbaanprofessional.

Ze heeft haar roots in HRM en adviseerde ruim 10 jaar als extern consultant over duurzame inzetbaarheid en levensfasen.  Veel artikelen (elders op deze site) zijn in die tijd geboren.

Het accent in haar werk ligt nu – in samenwerking met Shared Ambition – op psychologische coaching en op narratieve coaching met behulp van het Career Story Interview. Zij is ambassadeur van het Career Story Interview in Nederland, leidt professionals op in de methode en vormt samen met 25 coaches een netwerk. 

Als narratieve coach waardeert zij de magie van het levensverhaal. Samen met haar cliënten is ze vaak verrast over de antwoorden die daarin opgesloten liggen. Ze heeft een analytisch luisterend oor, en snapt vaak “de clou”. Ze is goed in het zichtbaar maken van verbindingen, waardoor voor de cliënt helderheid en persoonlijke kleur toenemen.

Kennismaken of kijken of het Career Story Interview betekenis heeft voor jouw loopbaanvraag? Dat kan. Telefonisch of via videobellen; net wat je voorkeur heeft.

mieke.verbaarschot@gmail.com
06 575 575 79

Mieke werkt in de workshop Talentverzilvering samen met Conny Dijkman.

Conny Dijkman is senior HR-professional en heeft een brede ervaring in advies, opleiden en (communicatie)trainingen. De laatste jaren ligt haar focus op teamcoaching en loopbaantrainingen. Ze is een ervaren loopbaancoach en verzorgt onder meer korte coaching voor mensen met loopbaanvragen uit allerlei branches. Ze is initiatiefnemer van ‘ Hoezo te oud?’; een netwerk van 50-plussers die zich heroriënteren op hun werkzame leven. Er wordt gewerkt aan een stappenplan waarin de balans gezocht wordt tussen kwaliteiten, ambities en opties die horen bij deze levensfase.

Zingeving, plezier en eigen regie zijn voor haar dé sleutelbegrippen.