Individuele coaching

Weet je niet hoe je verder wilt in je loopbaan of leven? Heb je een dilemma of loop je tegen een blokkade aan? Met het Career Story Interview kom je op een luchtige manier bij je eigen antwoorden op een dieper niveau. Het Career Story Interview is een narratieve methode, die rust op wetenschappelijke basis. 

In het Career Story Interview vatten we je loopbaan en leven tot nu toe op als een verhaal. Het verhaal maak jij: je bent tegelijk hoofdpersoon en auteur.

Aan de hand van de biografische vragen van het Career Story Interview ga je na hoe je verhaal tot nu toe gegaan is. We werken met jeugdhelden, het favoriete verhaal en je interesses van nu. Je gaat (her)ontdekken waar jouw kracht zit en wat je blijkbaar belangrijk vindt in leven en loopbaan. Je ziet ook wat jouw ontwikkelingsweg is. 

info CSI Traject Career Story Interview 08-23

Kennismaken met de coach? Dat kan online of live. Zie bij het tabblad “over Mieke Verbaarschot.”

Uitspraken van cliënten

Maria: “Mijn  jeugdhelden en wat zij te zeggen hadden waren een regelrechte verrassing voor mij. Het maakte mij duidelijk dat ik al heel lang bepaalde waarden koester. Ik wist meteen welke keuze ik te maken had.” 

Hendrik:  “de relatie investering en opbrengst is heel goed. Je hoeft alleen maar te vertellen en krijgt helder wat je deepdown blijkt te weten.  Mijn  favoriete verhaal was een eye-opener voor mijn richting in werk. ” 

Peter: “Ik moest weg bij mijn bedrijf. Ik mocht kiezen tussen drie coaches en koos voor het Career Story Interview. Ik hou niet van testen en uitslagen en wel van verhalen. Het CSI maakte duidelijk in welke werkomgeving ik wel pas. Én ben inmiddels op mijn plek!”