Individuele coaching

Heb je te maken met een breuk in je loopbaan? En vraag je je af hoe nu verder. Of heb je het niet naar je zin en je wilt uitzoeken hoe dat beter kan? Dan is het Career Story Interview een mooie methode om in gesprek met een coach. Via het Career Story Interview krijg je helderheid over je drijfveren en persoonlijke missie in leven of werk. 

info CSI trajecten dec 2022 

Kennismaken met de coach? Dat kan online of “life”. Zie bij het tabblad “over Mieke Verbaarschot.”

Testimonials

Maria twijfelde over de ‘fit’ met haar huidige werk. “Mijn  jeugdhelden en wat zij te zeggen hadden waren een regelrechte verrassing voor mij. Het maakte mij duidelijk dat ik al heel lang bepaalde waarden koester. Dat wist ik niet.”

Hendrik vindt de relatie investering en opbrengst  heel goed.  “Je hoeft alleen maar te vertellen en krijgt helder wat je eigenlijk op een dieper niveau al wist.  Mijn  favoriete verhaal was een eye-opener voor wat betreft de richting, die ik blijkbaar op wil. ” 

Toen Peter in de situatie kwam dat hij beter kon vertrekken, kreeg hij de keuze uit vier coaches. Hij koos voor het werken met het Career Story Interview omdat hij zich hierin als persoon gezien en gehoord voelde en kon uitzoeken waar de “fit” echt goed zou zijn. Hij is zeer tevreden over het traject en verrast over de betekenis in het nu van zijn eigen (jeugd)verhalen. Én hij heeft een mooie nieuwe baan gevonden.