Master class loopbaancoaches

Het Career Story Interview is een specifieke vorm van storytelling en vooral interessant voor cliënten, die te maken hebben met een loopbaanbreuk, voor een keuze staan of op zoek zijn wat hen echt energie geeft. De methode is licht, supersnel en tegelijk diepgaand. CSI lijkt magisch te werken, maar rust op professionaliteit, ervaring en inzicht.

Loopbaancoaches kunnen zich via de Master Class Coaching met de rode draad, scholen in deze narratieve methode voor counseling.  De Master Class is geaccrediteerd voor NIP Psychologen A&G en A&O. In het artikel  meer informatie over de impact van het Career Story Interview, de grondlegger Prof. Dr. Mark Savickas en over hoe de methode in elkaar steekt. Meer informatie over de 3 daagse Master Class Flyer MC Loopbaancoaching 

Testimonials: 

Deelnemers  waarderen de Masterclass met gemiddeld een 9. Een greep uit de quotes van deelnemers:

  • Verrassend compacte en relevante training, die perfect aansluit bij de methode CSI Yvette Kokee, YK loopbaanadvies
  • Inspirerende training en trainster met een methode die in korte tijd veel eigen wijsheid van coaches aanboort en kan benutten. Verbluffend in eenvoud en handvaten ook voor de coach. Lipjken van Egmond, Shared Ambition.
  • Inspirerend met diepgang, aanrader! Van Kempen, bedrijfspsychologie.

Volgende Masterclass

De volgende Masterclass beginnen steeds op donderdagavond, vervolgt op vrijdag (dag)en zaterdag (dag).  De eerstvolgende start op 13 april 2023 (avond), vervolgt op 14 april (overdag) en zaterdag 15 april (overdag). Supervisiemiddag op 7 september 2023. Locatie: het Coachhuis in Leusden.  

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mailtje naar mieke.verbaarschot@gmail.com