Masterclass “Loopbaan-coaching met de rode draad”

Bestemd voor: (loopbaan)coaches.  Duur: 3 dagen. 
Investering: € 985,– (geen BTW verschuldigd); facultatieve theoretische toets: € 143,- 

DIRECT AANMELDEN 

Inhoud
Na afloop van de Masterclass ben je thuis in de methode van het Career Story Interview en kun je deze in de praktijk toepassen. Tijdens de Masterclass leer je hoe:

  • CSI theoretisch is onderbouwd: je weet waarom je wat doet
  • je CSI toepast door te oefenen met interviewen en analyseren
  • je een (loopbaan)portret opbouwt. 

Onderdeel van de Masterclass is de supervisie-middag na twee maanden. Hiervoor lever je minimaal 1 casus aan voor feedback. 
– Meer weten over de Masterclass? Klik hier
– Meer weten over de methode CSI? Klik hier

Waardering
Deelnemers waarderen de Masterclass met gemiddeld een 8,8. 
“Je leert een speelse methodiek, die de cliënt diepgaand inzicht verschaft op drijfveren, beweegredenen”: Mieke Konings, Consultant Arbeid en Gezondheid.
Wil je meer quotes van deelnemers lezen? Klik hier

Accreditatie
De Masterclass is geaccrediteerd door het NIP voor Arbeid en Gezondheid en Arbeid en Organisatie. In het totaal gaat het om 44 PE punten NIP (30 kennis en 14 vaardigheden) en 30 Noloc PE punten. 

Volgende Masterclass
De Masterclass begint steeds op donderdagavond, vervolgt op vrijdag en zaterdag. Na circa 3 maanden volgt de supervisiemiddag.

De eerstvolgende start op 13 april 2023 (avond), vervolgt op 14 april (overdag) en zaterdag 15 april (overdag). Supervisiemiddag op 7 september 2023. Locatie: het Coachhuis in Leusden.

Data in september 2023 zijn: 21 september (avond) 22 en 23 september (overdag). De supervisiemiddag is op 14 december 2023. Locatie: Coachhuis Leusden.

Vragen? Mail dan naar:  mieke.verbaarschot@gmail.com