Masterclass “Loopbaan-coaching met de rode draad”

 bestemd voor:  (loopbaan)coaches                                           Duur: 3 dagen 

Na afloop van de Masterclass kunnen ervaren coaches de methode van het Career Story Interview in de praktijk toepassen. Naast theoretische onderbouwing wordt geoefend met interviewen, analyseren en de opbouw van een (loopbaan)portret. Voor de supervisiemiddag hebben deelnemers minimaal 1 casus gepraktiseerd en voor feedback ingeleverd. Meer lezen over de methode Career Story Interview in het Complete loopbaanboek_

Meer info  Flyer MC Loopbaancoaching 2023

Waardering: 

Deelnemers  waarderen de Masterclass met gemiddeld een 8,8. Een greep uit de quotes van deelnemers:

  • Verrassend compacte en relevante training, die perfect aansluit bij de methode CSI Yvette Kokee, YK loopbaanadvies
  • Inspirerende training en trainster met een methode die in korte tijd veel eigen wijsheid van coaches aanboort en kan benutten. Verbluffend in eenvoud en handvaten ook voor de coach. Lipjken van Egmond, Shared Ambition.
  • Inspirerend met diepgang, aanrader! Van Kempen, bedrijfspsychologie.

Accreditatie

De Masterclass is geaccrediteerd door het NIP voor Arbeid en Gezondheid en Arbeid en Organisatie. In het totaal gaat het om 44 punten NIP en 30 Noloc PE punten. 

Volgende Masterclass

De Masterclass begint steeds op donderdagavond, vervolgt op vrijdag (dag)en zaterdag (dag).  De eerstvolgende start op 13 april 2023 (avond), vervolgt op 14 april (overdag) en zaterdag 15 april (overdag). Supervisiemiddag op 7 september 2023. Locatie: het Coachhuis in Leusden.  

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mailtje naar mieke.verbaarschot@gmail.com