Master class loopbaancoaches

Het Career Story Interview is een specifieke vorm van storytelling en vooral interessant voor cliënten, die te maken hebben met een loopbaanbreuk, voor een keuze staan of op zoek zijn wat hen echt energie geeft. De methode is licht, supersnel en tegelijk diepgaand. CSI lijkt magisch te werken, maar rust op professionaliteit, ervaring en inzicht.

Loopbaancoaches kunnen zich via de Master Class Coaching met de rode draad, scholen in deze narratieve methode voor counseling.  De Master Class is geaccrediteerd voor NIP Psychologen A&G en A&O. In het artikel  meer informatie over de impact van het Career Story Interview, de grondlegger Prof. Dr. Mark Savickas en over hoe de methode in elkaar steekt. Meer informatie over de 3 daagse Master Class Inhoud Master Class

Testimonials: 

Deelnemers  waarderen de Masterclass met gemiddeld een 9. Een greep uit de quotes van deelnemers:

  • Verrassend compacte en relevante training, die perfect aansluit bij de methode CSI Yvette Kokee, YK loopbaanadvies
  • Vond de MC to the point, krachtig en inspirerend. Mooie kortdurende en inzicht gevende methodiek. Gerard Platter, Perspectief in Praktijk.
  • Inspirerend met diepgang, aanrader! Van Kempen, bedrijfspsychologie.

Meer waarderingen kun je lezen op de NOLOC site 

Volgende Masterclass

De volgende Masterclass beginnen steeds op donderdagavond, vervolgt op vrijdag (dag)en zaterdag (dag).  De eerstvolgende is 22 september 2022 in Leusden. Locatieplaatsen zijn in Utrecht, Leusden of Ansen.   

Aanmelden  bij Shared Ambition