Zelf een workshop CSI geven?

verteller.jpgWil je de methode van het Career Story Interview in een groep inzetten?  En heb je al ervaring met het begeleiden van workshops. Maak dan kennis met de ervaringen van werken met CSI in groepen en maak gebruik van het materiaal.  We staan stil bij de valkuilen en aandachtspunten en nemen twee verschillende vormen door.  We oefenen met het ‘relevant’ maken van persoonlijke vragen voor de hele groep en het hanteren van de spanning privé bewaren/delen van informatie. De vormen die we bespreken zijn:

1) een proeverij van 1,5 uur. Doelgroep: medewerkers van een organisatie, die je kennis wilt laten maken met de impact van de methode . Vorm: werkbladen en draaiboek

2) een training van een dag. Doelgroep: cliënten die samen met anderen zelf werken met het Career Story Interview. Deze cliënten werken met een persoonlijk werkboek[1] en maken zelf de verbindingen. Vorm: werkboek en draaiboek.

Het werkboek voor de training is “vrij” gebaseerd op de engelse versie van Savickas zelf. In de traditie van Savickas kun je ook mijn materiaal (al dan niet in je eigen stijl aangepast) hergebruiken.

Voor wie:     ervaren trainers/begeleiders, die het Career Story Interview  in groepen willen                           inzetten; alleen toegankelijk voor leden van het netwerk CSI
Wanneer:    10 december 2015: 13.30 – 17.00 uur     Locatie:    Zwolle, Dominicanenklooster
Prijs:              65,– (geen BTW)                                             Aantal deelnemers: 4 – 12

NB: Het Dominicanenklooster is op 10 minuten loopafstand van het station in Zwolle, stadsbuslijn 3 vertrekt van het station en stopt vlakbij.