Over ons

 

 

MiekeVerbaarschotMieke is NIP Register A&O psychologe en erkend Noloc loopbaanprofessional; ze heeft een stevige praktijkachtergrond in het HR werkveld en ruime ervaring als adviseur duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit en productiviteit hebben in haar ogen veel te maken met  in je kracht staan in elke levensfase.

Haar focus ligt op versterking van (loopbaan)regie van professionals en de ingrediënten in de werkcontext die daartoe prikkelen. Met enthousiasme zoekt ze met opdrachtgevers uit wat nog beter kan en puzzelt samen met professionals als het gaat om optimaal faciliteren. Met plezier geeft ze workshops die deelnemers zicht geven op persoonlijke missie, talent en ingrediënten voor werkplezier. Haar motto is: “wie zelf geen plan maakt, wordt opgenomen in het plan van een ander.”  

Mieke  is gespecialiseerd in een specifieke narratieve methode, die coachees in contact bent met oude drijfveren en nieuw perspectief. In mei 2015 richtte Mieke Verbaarschot het narratieve netwerk op van coaches, die professioneel het  Career Story Interview inzetten.Het Career Story Interview beschouwt de loopbaan als een verhaal , waarbij de client auteur en hoofdrolspeler is. In twee gesprekken komt de client tot helderheid over drijfveren en te kiezen richting. Geïnteresseerde cliënten vinden op de website meer informatie en coaches in de eigen buurt.

Ellen van Putten verzorgt voor Verbaarschot&partners onder meer trainingen levensfasen en loopbaan. Ze is Noloc erkend loopbaanprofessional, gecertificeerd jobmarketeer en NLP master. Ellen werkt ruim 15 jaar in de wereld van loopbaancoaching en training. Ze heeft een luisterend oor, een analytische blik en een confronterende spiegel.

Ellen werkt als zelfstandig professional vanuit haar eigen bedrijf NOEST Training & Advies in Groningen. Ze is expert in coachen richting arbeidsmarkt, jobmarketing en online profilering. Ze verzorgt (individueel en in groepen) werkgerelateerde Social Media-trainingen over Linkedin, Facebook, Twitter en Jobboards. Ellen heeft als motto: ‘Als je loslaat, heb je 2 handen vrij!’