Individuele coaching

Als narratieve coach ondersteunt Mieke Verbaarschot met de techniek van storytelling  in 3 gesprekken de coachee bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen.  Met name geschikt voor cliënten die te maken hebben met een breuk in hun loopbaan, het ongericht niet naar hun zin hebben; last hebben van een blokkade of niet weten in welke richting te bewegen.

Lees meer over de methode onder “je leven als inspiratiebron” onderaan de bladzijde. Kennismaken met de coach? Zie bij het tabblad “over Mieke Verbaarschot.”

Het Career Story Interview kan – naast een arbeidsmarktscan – ook worden ingezet in het kader van het gesubsidieerde ontwikkeladvies. Je kunt dan gratis een traject volgen als je aan de voorwaarden (werkend of werkzoekend of ZZP) voldoet.  Neem contact op als je daar interesse in hebt. 

Testimonials

Maria twijfelde over de ‘fit’ met haar huidige werk. “Mijn  jeugdhelden en wat zij te zeggen hadden waren een regelrechte verrassing voor mij. Het maakte mij duidelijk dat ik al heel lang bepaalde waarden koester. Dat wist ik niet.”

Hendrik vindt de relatie investering en opbrengst  heel goed.  “Je hoeft alleen maar te vertellen en krijgt helder wat je eigenlijk op een dieper niveau al wist.  Mijn  favoriete verhaal was een eye-opener voor wat betreft de richting, die ik blijkbaar op wil. ”