Individuele coaching

Wij bieden korte trajecten met diepgang. Met de techniek van storytelling ondersteunen wij in 3 gesprekken de coachee bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen.  Met name geschikt voor cliënten die te maken hebben met een breuk in hun loopbaan, het ongericht niet naar hun zin hebben; last hebben van een blokkade of niet weten in welke richting te bewegen.

In deze narratieve manier van loopbaancounseling nemen we het eigen verhaal als uitgangspunt. De coach beschouwt de cliënt als “de auteur” en tegelijkertijd als de hoofdrolspeler, die eigenlijk “deep down” wel weet hoe het verder kan. Na het traject (her)kent de client  zijn eigen drive en thema en kent de contouren van het volgende hoofdstuk.  Meer informatie onder korte beschrijving narratieve loopbaancoaching

Testimonials

Maria twijfelde over de ‘fit’ met haar huidige werk. “Mijn  jeugdhelden en wat zij te zeggen hadden waren een regelrechte verrassing voor mij. Het maakte mij duidelijk dat ik al heel lang bepaalde waarden koester. Dat wist ik niet.”

Hendrik vindt de relatie investering en opbrengst  heel goed.  “Je hoeft alleen maar te vertellen en krijgt helder wat je eigenlijk op een dieper niveau al wist.  Mijn  favoriete verhaal was een eye-opener voor wat betreft de richting, die ik blijkbaar op wil. ”